Monday 22 August 2011

UK personal licence explained in Romanian


From time to time we get requests to explain UK licensing laws in other languages! So here we go Romanian.......


Fiecare lucru pe care trebuie să ştiţi despre a deveni olicenţă de personal titular, cum se obţine o licenţă cu caracter personal şi ceea ce o licenţă de personal vă va permite să faci pot fi găsite pe pagina de web.
Un titular de licenţă cu caracter personal este o persoană care este licenţiat să vândă alcool de vânzare cu amănuntul sau în măsură să dea o autorizaţie de pe alţii să vândă cu amănuntul de alcool. Un deţinător de licenţă cu caracter personal pot aplica, de asemenea, pentru a deveni Autorităţii desemnate Premise sau DPS după cum se ştie.
Actul de licenţiere 2003 a stabilit un regim de acordare a licenţelor de personal pentru a persoanelor fizice de a furniza, sau de a autoriza vânzarea sau furnizarea de alcool în temeiul unei licenţe premise.
Licenţă personală este separat de licenţă care autorizează premisele pentru a fi utilizate pentru furnizarea de alcool.Acordarea de licenţe persoanelor fizice separat de licenţiere a permiselor spaţiilor circulaţie a titularilor de licenţă cu caracter personal de la o premisă la alta, permiţând o mai mare flexibilitate. Se termină anterior depăşit 1964 Act în cazul în care vameşii au fost legate de licenţele de la premices unde lucrează. Legea din 2003 de acordare a licenţelor va ofera de asemenea de poliţie, autorităţile competente şi autorităţile de licenţiere cu puteri de a face cu titularii de licenţă personale fara scrupule.
Licenţă personală se referă doar la furnizarea de alcool în temeiul unei licenţe premise. Un individ nu va necesita o licenţă de personal pentru alte activităţi licentiabil, furnizarea de divertisment reglementate sau băuturi răcoritoare noaptea târziu, sau pentru furnizarea de alcool în temeiul unui certificat de club de spaţii sau Notă eveniment temporare (deşi titularii de licenţe cu caracter personal va fi în măsură să ofere 50 eveniment temporar anunţuri în fiecare an în loc de limita de 5 pentru titularii de licenţă non-personale). Toate acestea, un titular de licenţă cu caracter personal este necesară pentru a supraveghea vânzarea de alcool în cadrul unui anunţ de eveniment temporar.
O licenţă de personal nu autorizează titularul său să furnizeze alcool oriunde, ci numai de la unităţi cu o licenţă de sediul de autorizare a ofertei de alcool, în conformitate cu licenţă sediul.O persoană poate deţine o singură licenţă cu caracter personal în orice moment. Un deţinător de licenţă cu caracter personal pot fi numai Autorităţii desemnate Premise (DPS), de o premisa la un moment dat.
Toate licenţele sediile de autorizare a ofertei de alcool trebuie să aibă un titular de licenţă identificat cu caracter personal cunoscut sub numele de supraveghetorul sediile desemnate. Acest lucru asigură există întotdeauna un individ specificate care poate fi usor identificat la o premisă în cazul în care o licenţă sediul este în vigoare. Această persoană va fi, de obicei responsabil de zi cu zi de funcţionare ale spaţiilor. Mai mult de un singur individ la sediile licenţiat are dreptul să deţină un permis de personal, deşi nu este necesar pentru tot personalul care urmează să fie licenţiate. Dar, toate livrările de alcool în baza unei licenţe spaţii trebuie să fie făcută de către sau sub autoritatea unui titular de licenţă personală.
O licenţă personală se eliberează pentru zece ani, în primă instanţă şi poate fi reînnoită la cererea de alte zece ani, dacă titularul de licenţă nu a fost condamnat pentru vreo infracţiune relevantă sau străine. O licenţă personală este în mod normal eliberat de autoritatea locală de acordare a licenţelor în cazul în care consiliile au reşedinţa.
Solicitanţii de licenţe de personal va trebui să obţină o calificare acreditat primul.Scopul de calificare este de a asigura că titularii de licenţă sunt conştienţi de lege de acordare a licenţelor şi responsabilităţi mai largi socială, anexat la vânzarea de alcool. Furnizorii de personal de calificare de licenţă sunt acreditate de către secretarul de stat.
Calificare de acordare a licenţelor pentru un titular de licenţă cu caracter personal în Anglia şi Ţara Galilor este cunoscut sub numele de Premiul pentru titularii de licenţe cu caracter personal sau de nivel APLH 2. Scotia are un sistem de licenţiere diferit. De acordare a licenţelor (Scoţia) Act 2005. Calificare de acordare a licenţelor pentru un titular de licenţă cu caracter personal în Scoţia este cunoscut ca certificatul scoţian pentru licenţă Personale Titularii nivelului SCPLH 5.
Ambele calificărilor de acordare a licenţelor va permite titularului de a aplica pentru o licenţă de personal pentru vânzarea de alcool cu ​​amănuntul.
În Anglia şi Ţara Galilor solicitanţii de licenţă personal sunt, de asemenea, obligaţia de a aplica pentru un control de bază de cazier judiciar. În Scoţia, poliţia va efectua o verificare PNC pe fiecare solicitant şi un interviu de poliţie poate fi necesară.
Dacă vă căutaţi să se aplice în Anglia şi Ţara Galilor va avea nevoie de un control de bază cazierul judiciar (CRB)
O controalele de bază cazierul judiciar pot fi obţinute de la Divulgarea Scoţia pentru mai multe detalii sunaţi numărul lor linia de asistenţă telefonică 0870 609 6006, sau site-ul lor (a se vedea linkul de mai jos).
Cum de a aplica pentru un permis de personal
Înainte de a aplica pentru o licenţă de personal pentru vânzarea de alcool cu amănuntul, solicitantul trebuie să deţină o calificare de acordare a licenţelor în cauză. În Anglia şi Ţara Galilor acest lucru este cunoscut ca un premiu pentru licenţă Personale Detinatorii de nivel APLH 2 şi în Scoţia de calificare de acordare a licenţelor este cunoscut sub numele de Certificatul de scoţian pentru titularii de licenţă Personale (SCPLH) Nivelul 5.
O cerere pentru o licenţă de personal trebuie să fie făcute pentru a Licensing Authority (Anglia şi Ţara Galilor) / Consiliul pentru eliberarea licentelor (Scoţia). Autorităţile de licenţiere / camerelor de licenţiere sunt departamente ale consiliilor locale.
Atunci când solicită o licenţă de personal solicitantul trebuie să se aplice, în faţa consiliului de Autoritatea de licenţiere pentru eliberarea licentelor / (Scoţia), în cazul în care trăiesc.
Mai multe informaţii despre aplicarea pentru o licenţă de personal în Scoţia pot fi găsite lahttp://www.personallicencescotland.com
Atunci când solicită o licenţă de personal va trebui să completeze formularele de cerere corespunzătoare. Acestea sunt disponibile la cerere la Autoritatea de licenţiere / Licensing Board.
În Anglia şi Ţara Galilor aceste formulare de înscriere se poate, de asemenea, fi descărcat de pe site-ul DCMS. În Scoţia, cererile pot fi obţinute de la bord de acordare a licenţelor locale.
Vă rugăm să reţineţi faptul că numele solicitantului completă, inclusiv toate prenumele trebuie să fie înscrise pe toate documentele în legătură cu cererea de licenţă cu caracter personal.
Completat de cerere de licenţă cu caracter personal trebuie să fie însoţită de următorul text:
  • 2 fotografii (tip pasaport) - trebuie să fie semnat de către cineva a unor permanente în cadrul comunităţii şi anume avocat, contabil, de Poliţie, doctor, profesor, supraveghetori, ministrul oficiale societăţii religie, banca sau clădiri sau funcţionarul public;
  • Taxa de £ 37.00 (Cec ar trebui să fie plătibile la "dvs. Consiliului Local");
  •   Dezvăluirea de condamnări şi Declaraţia (aceasta ar trebui să indice dacă sau nu eventualele infracţiuni sau străine au fost comise, inclusiv detalii complete, erau aplicabile).
Există mai multe organisme acreditate de atribuire, care oferă calificarea de licenţiere pentru Anglia, Ţara Galilor toate aceste calificări sunt acreditate de acordare a licenţelor de către secretarul de stat şi acceptabil pentru autorităţile de licenţiere.Organismele de atribuire sunt după cum urmează;
  1. NCFE Nivelul 2 Premiul pentru titularii de licenţe individuale (APLH);
  2. Nivelul 2 EDI Premiul pentru titularii de licenţe individuale (APLH);
  3. HABC Nivelul 2 Premiul pentru titularii de licenţe individuale (APLH);
  4. BIIAB Nivelul 2 Premiul pentru titularii de licenţe individuale (APLH);
Există mai multe organisme de atribuire pentru Scoţia acestea includ următoarele
1. Nivelul EDI 5 Certificat scoţian pentru titularii de licenţe individuale (SCPLH)
2. City & Guilds Nivelul 5 Certificat scoţian pentru titularii de licenţe individuale (SCPLH)
3. BIIAB Nivelul 5 Certificat scoţian pentru titularii de licenţe individuale (SCPLH)
Pentru mai multe informatii privind cursurile de formare din Scoţia de licenţă va rugam sa vizitati www.personallicencescotland.com
Există o reţea largă de furnizori de formare profesională care oferă calificări de acordare a licenţelor, inclusiv de formare de licenţă personale limitate, care oferă peste 120 de date de curs la nivel national, site-ul lor web pot fi găsite la; www.personallicencetraining.co.uk
Costul mediu al unui curs de formare cu caracter personal de licenţă este în jurul valorii de 150.00 RON + TVA
Solicitanţii care aplică pentru o licenţă personală de a vinde alcool, de asemenea, necesitatea de a prezenta o înregistrări de bază penale a verifica cu aplicarea lor. În scopul de a îndeplini această cerinţă se pot aplica on-line Dezvaluirea Scoţia. aplică la divulgarea Scoţia pentru o prezentare de bază
Dacă nu aveţi acces la un calculator consiliul local vă poate furniza cu formularul de cerere necesare şi notele la finalizarea. Toate cererile de lire sterline cost cu o schimbare 23.00
Vă rugăm să Notă: certificate Disclosure (verificări CRB) sunt valabile doar pentru 30 de zile şi trebuie să fie data la care cererea dumneavoastră de licenţă cu caracter personal este primit de către consiliul local. Consiliul nu poate accepta prin lege un certificat care este mai mult de o lună calendaristică vechi.
Vă rugăm să Notă: Nerespectarea să prezinte toate informaţiile solicitate va duce la cererea dvs. au fost returnate la tine de consiliul local.
Formare de licenţă cu caracter personal Limited oferă şi un serviciu de prelucrare licenţă, ei pot procesul de licenţă de alcool personale pentru tine pentru 295.00 lire sterline. Aceasta include curs de training, taxa de examinare, materiale de curs, a verifica CRB, taxa de cerere la autoritatea dumneavoastră locală.
Ai doar licenţa dvs. personale în post.
Procesarea unei cereri de licenţă personală dura aproximativ 4-6 săptămâni. În unele cazuri, licenţa poate fi eliberat mai devreme.
Acest document informativ a fost elaborat de catre Dean Carr de la Personal Training Limited de licenţă
Puteţi contacta Formare de licenţă personale limitate, pe 0845 388 5472

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments